Ervaringen

Lees hier over de Environ ervaring van klanten van Beautely en uit de Environ Webshop.
Onderstaande klantervaringen zijn ingestuurd naar ons, of in de praktijk gedeeld.

Wil je zelf je ervaring delen met Environ, neem dan contact met ons op!

Ook voor een online consult, of advies voor het bestellen van Environ producten kun je ons benaderen.

Beautely Treatment Store
4.8
Gebaseerd op 100 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Super tevreden klant

Rated 5 out of 5
februari 26, 2022

Graag deel ik mijn ervaring! Ik ben een super tevreden klant
Van nature heb ik een gecombineerde huid die soms best onrustig kan zijn. Een lastige combinatie als je ook nog eens niet houdt van 10 verschillende flacon en tubes gebruiken.. Environ is de oplossing! Mijn huid is sinds ik Environ 1,5 jaar geleden ben gaan gebruiken rustig! Zonder veel verschillende flacons. De crèmes zitten in een flacon met een ideaal pompsysteem! Nooit te veel crème op je huid. Ik ben blij met Environ!

Jolanda

Environ maakt gladder en tegen zon

Rated 5 out of 5
februari 3, 2022

Ik gebruik Environ Skin Essentia A nu anderhalf jaar. Zowel de cleaning lotion als de moisturiser. Mijn gezicht voelt gladder en elastischer en ziet er veel gezonder uit. Daarnaast gebruik rad shield. Deze beschermt goed tegen de zon waardoor mijn gezicht nooit meer verbrand maar wel mooi bruin wordt.

Henriette

Aanrader

Rated 5 out of 5
januari 22, 2022

Ik ervaar Environ en kan het iedereen aanraden. Een gegarandeerde stalende huid. Het verstevigt en egaliseert. Een echte aanrader!

Gerrie

Environ

Rated 5 out of 5
november 8, 2021

Ik vind Environ heel gebruiksvriendelijk door het pomp systeem.
Het doet echt wat voor je huid. Heel fijn ook om het online te kunnen bestellen. Perfecte en snelle levering door Beautely.

Miranda

Mijn environ ervaring

Rated 5 out of 5
juni 8, 2021

Tijdens mijn gezichtsbehandelingen met Environ in de salon merkte ik dat mijn huid er zeer positief op reageerde. Voor mij was het duidelijk dat ik deze verbetering door wilde zetten. Ik gebruik nu al lange tijd Environ als dagelijkse routine. Zowel de dag als nachtverzorging voelt geweldig. Ik zie mijn huid gladder en stralender worden, mede door de opbouw in stappen van de crème. Ook mijn omgeving merkt het op, dat is ook wel fijn, laten we eerlijk zijn 😉. De verschillende producten (gezichts, oog, tegen-lijntjes en SPF-crème, ampullen, masker) laten zich heel makkelijk uitsmeren over je gezicht. Geen dikke massa of plakkerige toestanden. Het wordt snel opgenomen. Dit alles maakt dat ik elke dag zonder tegenzin mijn gezicht ‘s ochtends en ‘s avonds goed verzorg met Environ en zo nu en dan een extra boost toevoeg door het masker en olie-ampul te gebruiken. Gewoon een beetje Wellness voor je gezicht.😊

Sylvia